Är du en influencer som behöver hjälp av en manager?

                                              Talang först

När expertis inom PR kombineras med en passion för sociala medier skapas effektiva manager tjänster för influencers av alla storlekar.

Vi hjälper dig att nå dina mål. Det som är viktigast för dig styr vårt arbete och avgör hur vi representerar dig. Vi skapar en skräddarsydd plan som är anpassad till dina behov och hjälper dig att nå dina mål, drömmar och visioner. Din framgång och tillfredsställelse är vår framgång.

Vi hjälper våra influencers att kommersialisera sina aktiviteter. Vi hanterar varje steg i processen från början till slut, inklusive upphandling, förhandlingar, avtalshantering, genomförande och fakturering.

Influencer portfolio

En portfolio är ett viktigt verktyg för att maximera möjligheterna till kommersiellt samarbete. Om du inte har en portfolio ännu, oroa dig inte – du kan beställa en från oss! Med våra fräscha idéer och omfattande erfarenhet av att utforma portfolion för influencers får du ett övertygande och unikt kit som återspeglar ditt personliga varumärke. En distinkt portfolio kommer att göra det lättare för dig att etablera kommersiella partnerskap och förbättra din synlighet.

Skicka oss din portfolio

Med hjälp av en portfolio kan vi hitta de bästa matchningarna mellan influencers och varumärken. Vi skulle uppskatta om du kunde skicka oss en kort introduktion tillsammans med din portfolio. Det hjälper oss att hitta de perfekta influencers för de varumärken vi representerar. Vi kommer att kontakta dig när vi planerar evenemang eller projekt som passar din profil.

Är du redo att jobba med oss?

Skicka din korta introduktion och din portfolio till contact@flinkpr.fi

Newsletter

Join our newsletter to get the free update, insight, promotion about the entrepreneur, business, and career.