Oletko brändi, joka haluaa hyödyntää sosiaalisen median voiman?

Sisällöntuotanto


Sosiaalisen median ulkoistaminen sopii yrityksille, jotka haluavat tavoitteellisesti kasvattaa ja sitouttaa yleisöjään eri sosiaalisen median alustoilla.

Tiimimme hallitsee strategisen suunnittelun, luovan sisällöntuotannon, UGC-yhteistyöt, eri julkaisumuodot, sisältöjen boostaamisen ja  brändimarkkinoinnin. Autamme yrityksiä niin yksittäisissä projekteissa kuin pitkäaikaisena kumppanina: meille voit ulkoistaa somen ylläpidon ja yhteisön manageroinnin kokonaisuudessaan.


Vaikuttajamarkkinointi


Vaikuttajamarkkinointi tuo brändisi elämään uutta virtaa sisällöntuottajien kanssa toteutettavien ja tarkasti kohdennettujen sisältöjen avulla.

Sinun tarinasi, vaikuttajien ääni

Vaikuttajat ovat ammattimaisia sisällöntuottajia ja parhaita yhteistyökumppaneita kertomaan tarinaasi. Yhdistämme brändisi relevantteihin sisällöntuottajiin ja vaikuttajiin. Tavoitteenamme on kasvattaa tunnettavuutta, lisätä keskustelua ja vahvistaa uskottavuutta. 

Strategiasta tekoihin

Suunnittelemme luovia kampanjakonsepteja ja vaikuttajayhteistöitä. Työmme pohjana on aina strategiatyö, joka varmistaa että vaikuttajamarkkinointi ei jää yrityksesi strategiasta erillisiksi tempauksiksi, vaan vie tavoitteellisesti kohti asettamianne päämääriä.

Palveluitamme ovat:

  1. Showroom-näkyvyys ja tuotejakelut Pursimiehenkadun tiloissamme
  2. PR-lähetykset
  3. Vaikuttajatapahtumat
  4. Vaikuttajayhteistyöt, kampanjat
  5. UGC-sisällöntuotantoprojektit

Newsletter

Join our newsletter to get the free update, insight, promotion about the entrepreneur, business, and career.