Oletko vaikuttaja, joka kaipaa manageria avukseen?

Kun PR-alan osaamiseen yhdistetään rakkaus sosiaaliseen mediaan, syntyy tuloksekkaita managerointipalveluita kaiken kokoisille vaikuttajille.

Autamme sinua saavuttamaan päämääräsi. Se, mikä on sinulle tärkeää, ohjaa työtämme ja määrittää, miten edustamme sinua. Luomme tarpeisiisi  räätälöidyn suunnitelman, jonka avulla viemme sinua kohti tavoitteitasi, unelmiasi ja visiotasi. Sinun menestyksesi ja tyytyväisyytesi on meidän menestyksemme.

Autamme vaikuttajiamme  kaupallistamaan toimintaansa. Hoidamme kaikki prosessin vaiheet alusta loppuun, mukaan lukien hankinnat, neuvottelut, sopimusten hallinnan, toteutuksen ja laskutuksen.

Mediakortit

Vaikuttajan mediakortti on ehdoton työkalu kaupallisten yhteistyömahdollisuuksien maksimoimiseksi. Jos sinulta puuttuu vielä mediakortti, ei hätää – voit tilata sen meiltä! Meillä on uusia ideoita ja pitkä kokemus vaikuttajamediakorttien suunnittelusta, joten saat varmasti vakuuttavan ja oman näköisen  mediakortin. Uniikin mediakortin avulla sinun on helpompi solmia kaupallisia yhteistöitä ja lisätä näkyvyyttäsi.

Lähetä mediakorttisi meille

Mediakortin avulla löydämme parhaat matchin vaikuttajien ja brändien välille. Arvostamme suuresti, jos lähetät meille lyhyen esittelyn ja mediakorttisi. Tämä auttaa meitä löytämään edustamillemme brändeille juuri oikeat vaikuttajat. Otamme sinuun yhteyttä, kun suunnittelemme profiiliisi sopivia tapahtumia tai projekteja.

Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!

Lähetä lyhyt esittely ja mahdollinen mediakorttisi osoitteeseen contact@flinkpr.fi

Newsletter

Join our newsletter to get the free update, insight, promotion about the entrepreneur, business, and career.